Cadouri online - CuDeToate.ro

Magazinul tau de Cadouri online

Cantare electronice industriale cu platforma

Exista mai multe tipuri de cantare electronice industriale cu platforma. Multe dintre acestea nu sunt durabile atat cat ar fi necesar, in special cele care au mai multe capacitati de gradatie. Alegere ideala este cea in care cumparati un cantar electronic industrial exact cu capacitatea de care aveti nevoie. Un cantar de 1000lkg (1 tona) este un cantar electronic ideal pentru cantarirea obiectelor voluminoase si foarte grele dar nu numai. Platforma digitala asigura un plus de calitate si sunt mai durabile decat cele obisnuite dar si robuste. La anumite cantare electronice industriale gasim si functia de numarare a produselor, cantarul ideal atunci cand lucrati in industria productiei de obiecte mici. Cand avem de cantarit cantitati mari de substanta sau materiale se apeleaza la cantarele robuste, exista insa si aparate de masura care sunt tot cantare industriale dar care masoara gradul de umiditate din obiect sau cantitatea de apa din acestea. Acestea din urma nu sunt atat de cunoscute ca cele pentru cantarirea greutatii insa se folosesc destul de mult in industria chimica.

Ciudat este insa, ca in ciuda dezvoltarii tehnologice, inca se folosesc destul de mult si cantarele clasice. Acuratetea acestora este slaba si departe de a fi ideala chiar daca acest proces este unul folosit de mult timp.

De ce ar trebui sa alegem un cantar electronic in locul unuia clasic? Cele digitale ocupa mult mai putin spatiu, cele clasice indica rezultate gresite sau imprecise in timp ce cantarele electronice cu platforma ofera informatii cu o precizie de pana la ordinul miilor de grame. Cele clasice isi pierd repede calibrarea si in timp ajung sa nu mai poata fi reglate. Acest lucru nu se intanpla la cantarele electronice cu platforma, fie ele cantare industriale sau nu si nici nu este nevoie de o ingrijire asidua in intretinerea lor.

 

Se poate comanda dand CLICK AICI

Cautare avansata

Ai intrebari ? Suport online