Cadouri online - CuDeToate.ro

Magazinul tau de Cadouri online

Invertorul auto - accesoriul necesar

Pentru oricine petrece mult timp calatorind in autoturismul propriu, un invertor auto a devenit un accesoriu necesar. Fie ca aveti un drum lung pana la locul de munca sau o excursie cu familia, invertoarele auto va ajuta sa va pastrati telefonul mobil si laptopul incarcat, ajuta la functionarea TV-ului si Xbox-ului.

Aceste dispozitive sunt la indemana oricui. Contin o priza cu trei componente AC si majoritatea dintre ele au chiar un port USB.Deoarece, cele mai multe vehicule sunt limitate la furnizarea de 15 de volti prin bricheta, cantitatea de energie disponibila prin intermediul invertoarelor este limitata. Cele mai multe invertoare portabile pot livra pana la 150 de wati, ceea ce este suficient pentru a alimenta o mare varietate de produse electronice de uz casnic.

Aici este doar o mica lista a unora dintre cele mai populare utilizari pentru invertoarele auto: laptop-uri, televizoare, telefoanele mobile , playere DVD portabile,  console de jocuri, lumini portabile camping,  iPod-uri,  MP3 playere.  Puteti utiliza invertoarele auto pentru majoritatea produselor electronice de uz casnic;

Cu toate acestea, exista unele limitari. De exemplu, invertoarele auto nu furnizeaza suficienta putere pentru a incarca o baterie de laptop goala in timp ce acesta este in uz. Va trebui ca laptop-ul sa fie oprit pe perioada incarcarii acestuia. In scopul de a proteja impotriva supraincalzirii si a altor suprasarcini de circuit, invertoarele auto au o varietate de caracteristici de siguranta. In cazul in care temperatura depaseste limitele normale si conditiile de siguranta de operare, invertorul se va opri. Acest lucru poate proteja componentele si prelungi durata de viata a convertorului. Daca exista o scurgere de energie si invertorul atrage prea multa putere, se va opri automat. Acest lucru poate proteja impotriva unei supraincarcari a circuitului. De asemenea, daca utilizati invertorul cu motorul vehiculului oprit, invertorul se va opri inainte de descarcarea bateriei. Pentru a evita aceasta problema, porniti motorul cel putin o data pe ora si lasati-l sa mearga in gol timp de cel putin 10 minute. Nimic nu este mai enervant decat un telefon mobil sau un laptop ce nu se poate utiliza deoarece bateria este cosnumata. De aceea va sugeram sa folosoti cu incredere unul dintre aceste invertoare auto de 1500w, 2000w sau 3000w.

Cautare avansata

Ai intrebari ? Suport online